Používá technologii služby Blogger.

Beauty Boxy u nás: Lookincredible.co.uk

 Dnešním dnem bych ráda započala novou sérii, ve které vám představím zahraniční beauty boxy, které se dají objednat i do našich končin ačkoliv se o nich u nás obecně moc neví. Chtěla bych vám tak otevřít možnosti, protože si myslím, že český trh v tomto ohledu trochu pokulhává (nezlobte se na mě, ale za dva tisíce bych v boxu očekávala trochu jiný standard než Niveu se Ziajou - a to mám Ziaju ráda). Doufám, že pro vás bude tahle série přínosná a že vás bude bavit. A hned na začátek bych vám ráda představila box z internetového obchodu Lookincredible.co.uk, ze kterého jsem si sedla na zadek i já. 

Lookincredible box byl i pro mě novinkou. Jedná se o měsíční předplatné boxu plného kosmetiky. Na stránkách si můžete vybrat ze dvou boxů - Deluxe beauty box za £35 každý a My Secret beauty box za £65. V obou boxech každý měsíc obdržíte 4-5 kosmetických produktů ve full-size (běžná velikost). Jak asi tušíte, ten dražší má uvnitř dražší produkty a ten levnější zase levnější produkty (i když v tomto případě je slovo levnější pouze relativní). Jedná se převážně o dekorativku, ale sem tam se ve všech boxech mihne nějaká ta skincare. Poštovné je po Velké Británii zdarma a do ČR a na Slovensko vyjde na £6.99 (cca 210 kč). Dohromady tedy za ten levnější box dáte kolem 1250 kč každý měsíc a za den dražší přibližně 2100 kč.



Objednala jsem si jen ten levnější Deluxe Beauty Box. Ten dražší je přeci jen už docela pálka, máte-li tuhle sumu platit každý měsíc. Takže se tedy zaměřím jen na levnější variantu. My secret beauty box můžu okomentovat zase někdy příště, pokud o to budete mít zájem.  



Boxy jsem měla dva - dubnový a květnový. Oba obsahovaly čtyři produkty, které dorazily zabalené v krásném černém boxu, který vypadá jako taková hogo fogo krabice od bot. V tom se od ostatních boxů neliší. Oba boxy hodnotou minimálně zdvojnásobily svou cenu a v obou případech se jednalo o produkty a odstíny použitelné. Žádné zbytky ze skladu, což je ve světě beauty boxů velmi osvěžující. 




Já osobně jsem si box hodně oblíbila, protože se v něm často objevují značky jako Morphe, Anastasia Beverly Hills popřípadě Dior s Guerlainem. Jedná se převážně o známější značky, ale sem tam se objeví nějaký no name, který proputuje všechny beauty boxy bez ohledu na firmu, která je produkuje, ale to ničemu také nevadí. Je fajn jednou za čas vyzkoušet něco nového. Ostatně mrkněte na videa a posuďte sami. 


Teď k doručení. Ke mně dorazil asi po týdnu od objednávky, což je na Severní Irsko v době pandemie docela úspěch. Stejnou dobu prý trvala objednávka do České Republiky, kam box doručilo DPD.  



Předplatné boxu můžete kdykoliv zrušit. Takže za mě je to palec nahoru. Pokud mě některý z budoucích boxů neuzemní ještě víc, myslím, že se k tomuto boxu ještě budu vracet. Box seženete na www.lookincredible.co.uk a obsah boxů můžete sledovat na Instagramu této firmy. 


Co vy na to? Líbí se vám tahle série? 

Žádné komentáře