Používá technologii služby Blogger.

NOVÉ ŘASENKY Z DROGÉRKY

*Spolupráce s Notino

Dneska se společně podíváme na tři nové řasenkové přírůstky ze světa drogérkové dekorativky. Tentokrát jsem se zaměřila na Maybelline a L'oreal. L'oreal je pro mě značka, která ví jak na řasenky a u Maybellinu jsem chtěla zkusit zase něco nového. Všechny tři řasenky si jsou do jisté míry celkem podobné. Všechny mají poměrně hustý a jemný kartáček, což je za mě velké plus. Nemám totiž moc ráda řasenky bez štětinek (není to tedy pravidlo, ale ve většině případů tomu tak je) bez ohledu na to, jak hezké řasy vytváří. Pracuje se mi s nimi daleko hůře. Pojďme se tedy podívat na tři novinky z dílny L'orealu a Maybelline. 

Notino L'oreal Maybelline

Začnu dlouho očekávanou Lash Paradise od L'orealu. Pokud jsem to správně pochopila, jedná se o americkou sestru velmi poulární řasenky Extatic Paradise. I přes to, že by se mělo jednat o dvě v podstatě stejné řasenky, já v nich našla rozdíl. 

Notino L'oreal Maybelline

Ačkoliv Lash Paradise vytvoří skoro stejný look, když řasy natočí a dodá jim objem, oproti Paradise Extatic mi přijde daleko příjemnější na očích. Paradise Extatic jsem totiž musela kdysi dávno přestat nosit, protože mi po ní začaly pálit oči a padat řasy. Takový problém jsem u Lash Paradise nezaznamenala. Řasenku hodnotím tedy v tomto ohledu kladně. Nežmolkatí, kartáček řasám dodá objem a hezky je rozdělí. Navíc se neroztéká. Za mě tedy ano i přes to, že z této trojky se nejedná o mého favorita. 

Notino L'oreal Maybelline


Druhou řasenkou je Falsies Lash Lift of Maybelline. S touto značkou upřímně nemám moc zkušeností. Zkoušela jsem pár produktů, ale novinky jsem nikdy moc nevyhledávala. Nicméně, řasenka mě zaujala především poté, co jsem ji viděla v akci u @BeautyGabu, a tak jsem se ji rozhodla také vyzkoušet. 


Abych byla upřímná, tak nějak nevím, jak vám tuhle řasenku přiblížit. Teoreticky je to totiž ideální řasenka. Super kartáček, intenzivní černá barva, dlouhé, husté a nakroucené řasy.. jenže v praxi to u mě tak nějak není ono. U některých blogerek tahle řasenka dokáže opravdu zázraky a dodá dojem umělých řas. U mě to také není špatné, ale z nějakého důvodu se u mě zkrátka nekoná takový ten wow efekt. A taky trochu dráždí - ne že by mi neustále slzely oči, ale je to spíš to, že o řasence vím.  Řasenka řasy nadzvedne, dodá jim objem a zvýrazní je. Ale na falešné řasy to prostě nevypadá. I tak to není úplně špatná záležitost a asi hodně záleží na řasách jako takových. 


Na závěr jsem si nechala mého favorita, kterým je řasenka Age Perfect Lash Magnifier. Jedná se o mou první řasenku v hnědé barvě a i přes to, že jsem se toho trochu bála, teď už vím, že nebylo proč. Hnědá řasy totiž pořád zvýrazní, ale výsledné líčení je díky ní trochu jemnější. 


 Co se týká samotné řasenky, rozhodně bych ji zařadila k mým absolutním favoritům. S řasenkou se totiž dobře pracuje. Řasám dodá přirozený objem, prodlouží je a natočí je. Navíc se nerozpíjí a celý den o řasence na očích vlastně vůbec nevím, takže je i šetrná. Oproti Lash Paradise mi vyhovuje, že to s tou hustotou tolik nepřehání a celkově vytváří daleko přirozenější look, oproti Lash Paradise, která spíše připomíná právě ten efekt umělých řas. Každopádně jsem si připomněla, že L'oreal řasenky umí a snadno může konkurovat dražším kolegům od high-end značek. 




2 komentáře

  1. Já od L'Oreal měla jen jednu řasenku, ale byla naprosto skvělá. Tuším, že to byla Unlimited Mascara s tím ohebným kartáčkem. Určitě si ji pořídím znovu a u tebe mě nejvíce zaujala ta poslední. Na očích vypadá fakt dobře a vůbec bych neřekla, že je hnědá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, tak tu jsem zrovna nezkoušela, ale už jsem na ní koukala :) jinak ta hnědá.. ona nevypadá, ale působí jemněji. Mám ji ráda na léto

      Vymazat