Používá technologii služby Blogger.

Nuxe: Huile Prodigieuse Or* - Recenze

*Spolupráce s Notino

Třpytivé oleje v posledních měsících ovládly celý Instagram a já nemohla zůstat pozadu. Před rokem jsem vyzkoušela pověstný suchý olej Huile Prodigieuse od Nuxe a bylo to poprvé, kdy jsem pochopila, že ne všechny oleje jsou opatlané a nepříjemné. Ačkoliv mě testování bavilo a olejíček jsem používala jako poslední krok skincare rutiny, nikdy jsem se k oleji už nevrátila. Až do teď.  

Huile Prodigieuse Or Nuxe Notino

Nedavno mi padla do oka třpytivá verze tohoto oleje. Skotsko není zrovna destinace pro letní prázdniny, kde bych chytala bronz, a tak jsem se rozhodla Huile Prodigieuse Or vyzkoušet, abych si dodala zdravý opálený lesk, který si vozím z každé letní dovolené u moře. 



Třpytivý olej se dá stejně jako původní verze popsat jako multifunkční olej pro pleť, tělo a vlasy. Obsahuje malé bronzové třpytečky, které na pokožce zanechávají lesklou vrstvu. Ten třpyt tedy není moc výrazný a budí spíše přirozený dojem, což je ve finále asi nejlepší. Olej pokožku zanechává jemnou a vyživenou aniž by vyvolával pocit mastnoty. Rychle se totiž vstřebává a zasychá. 



Na rozdíl od původní verze oleje, ten třpytivý používá především na tělo. Do vlasů si obecně oleje moc nedávám (zvlášť pak ty se třpytkami) a na obličej si dám raději rozjasňovač. Na tělo je ale ideální, zvlášť pak v létě. Je lehoučký a úžasně voní. Navíc je prý bohatý na antioxidanty, takže bude fajn i po opalování.




Olej se dá koupit v 50 ml anebo 100 ml verzi. Já sáhla po té menší, ale asi jsem měla vzít tu větší. Obě verze se prodávají ve skleněné lahvičce, která má nahoře malou dírku skrz kterou se dá olej ven vyklepat. Osobně bych asi preferovala rozprašovač, ale nejsem si jistá, jak moc reálné to s těmi třpytkami je.


Žádné komentáře