Používá technologii služby Blogger.

Yves Rocher - Detoxikační vlasový peeling: Recenze

 Se značkou Yves Rocher jsme kamarádi a asi by tomu tak nebylo nebýt Instagramu, kde jsem se nechala influencnout do vykoupení poloviny plzeňské pobočky této značky. Navíc se mi díky mým blogerským kamarádkám sešla velká sbírka produktů od YR. Holky totiž ví, že Yver Rocher není ve Velké Británii dostupný, a tak mě zásobují. Jedním takovým kouskem z mé sbírky je detoxikační vlasový peeling, který jsem dostala od Kejt z blogu Instatnikrasa (moc děkuju). 



Vlasový peeling je k dostání ve formě takové krémové pasty v plastové tubě, ve které se ukrávý 150 ml produktu. Pasta má vlasy zbavit nečistot a zbytků od vlasových produktů, které vlasy zatěžují. Díky tomuto detoxu by se vlasy měly méně mastit a nabrat dávku lesku. K tomu všemu má dopomoci výtažek ze zrn z moringy. Detoxikační vlasový peeling vyjde na 189 kč, pokud není zrovna v akci. 

Ač si s touto značkou rozumím, detoxikační peeling na vlasy mi nesedl. Nevím, jestli to bylo tím, že má očekávání byla poměrně značná. Na tento peeling jsem totiž četla docela dost pozitivních recenzí. Pravdou ale je, že já jsem nezaznamenala žádný rozdíl a to ani po dvou měsících používání. Všechno by asi bylo jinak fajn. Velké balení, produkt je koncentrovaný, dobře se vmasírovává do vlasů a nezatěžuje... ale ten efekt zkrátka a dobře chybí. Osobně tedy nemohu doporučit. 

Žádné komentáře