Používá technologii služby Blogger.

MAYBELLINE: LASH SENSATIONAL SKY HIGH - RECENZE

 Musím se vám hned na začátku omluvit. Název článku je trochu zavádějící, protože kromě recenze na novou řasenku Lash Sensational Sky High od Maybelline se společně podíváme i na jednu z ikonických rtěnek Super Stay Matte Ink od stejné značky. 



Maybelline nikdy nebylo hojně zastupovanou značkou v mé kosmetické sbírce. Osobně jsem vždycky raději sáhla po L’orealu a skoro nikdy mě nic od Maybelline nezaujalo natolik, abych si to nutně musela koupit. Až do teď. Na trh se dostala nová řasenka Lash Sensational Sky High, která slibuje řasy dlouhé až do nebes a také pořádný objem. 



S řasenkami od Maybelline nemám nejlepší zkušenost. Posledně jsem testovala řasenku Falsies Lash Lift a moc mě nenadchla. Ne že bych ji házela rovnou do koše, ale v té době jsem měla na testování i Lash Paradise od L'orealu, která byla výrazně lepší. I tentokrát se mi sešla řasenka od Maybelline a od L'orealu, a dost mě překvapilo, že jsem si tentokrát sedla s kouskem od Maybelline zatímco L'oreal byl docela zklamání. Ale o tom až jindy. 

 


Řasenka Sky High má úzký a ohebný silikonový kartáček, díky kterému se dostanu při aplikaci blíže k nosu. Přijde mi, že řasy skutečně prodlouží (i přítel si všiml. A to je co říct, konec konců je to chlap). Ne na první přetření, ale řasenka dle mého funguje na bázi vrstvení. Proto aplikace trvá delší dobu než obvykle, což je jednou z mála nevýhod této řasenky. Při nošení ani uvnitř ani venku se mi neobtiskla. Nicméně jsem si všimla, že ve sprše pod proudem vody pustí velmi dobře, z čehož plyne, že není problém ji odlíčit, ale do deště či k vodě bych ji nebrala. 



Co se týká objemu, určitě jej také dodá, ale primární efekt této řasenky je prodloužení. Trochu mě mrzí, že řasenka řasy trochu víc nenakroutí, alespoň u mě se žádný velký kulmovací efekt nekoná. I tak jsem ale s řasenkou nad míru spokojená. Na oku je komfortní, nemaže se a ani tolik nestojí. Zatím je k dostání tuším na pilulka.cz, nicméně berte v potaz, že s obchodem osobní zkušenost nemám. Jsem si ale jistá, že brzy se dostane i do ostatních e-shopů a drogérií. 





Super Stay Matte Ink


Do teď jsem byla asi poslední beauty blogerka, která nezkoušela žádnou z rtěnek Super Stay Matte Ink. Nikdy jsem si nemohla vybrat jen jednu barvu, ale nakonec jsem tento nelehký úkol zvládla. Asi nikoho nepřekvapilo, že jsem sáhla po fialové (95 Visionary). Upřímně jsem čekala, že to bude jen nádech fialové a celá rtěnka bude spíše do vínova, ale jak vidíte, je to pořádná fialová mrtvolná. Říkám si, že tohle je asi trochu moc i na mě, ale to je nevýhoda online nákupů.


 

Rtěnka je poměrně těžká, ale drží tak, že by přežila i živelnou katastrofu. Mám trochu problém ji odličovat. Nicméně mi pomohl tip od @shelfofbeauty - nanést, obtisknout do kapesníčku a zapudrovat. Rtěnka pak není tak hutná a nestahuje rty. Mimo jiné mi také bylo doporučeno při odličování nanést obyčejný balzám na rty a nechat jej chvilku působit. Pak by prý rtěnka měla jít stáhnout snadno. 




Opět jsem docela spokojená, od tekutých rtěnek výdrž očekávám. Není to nic, z čeho bych si úplně sedla na zadek, protože trochu vysušuje a lepí, ale má skvělou pigmentaci, výše zmíněnou výdrž a hlavně výběr odstínů je bezkonkurenční. Ráda vyzkouším další odstíny. 

7 komentářů

  1. Na tuhle řasenku se těším jako malá. Udělala si ji skvěle promo 😍😍

    OdpovědětVymazat
  2. Tak táto riasenka na mňa v posledných dňoch vyskakuje zovšadiaľ a už sa neviem dočkať, kedy ju nájdem v našich drogériách, lebo vyzerá byť skvelá :) Tak teda dúfam, že nebudem sklamaná :D :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, v ČR už je v DMku, tak možná i na Slovensku bude k dispozici ☺️

      Vymazat
  3. Teda, tuhle řasenku teď vídám všude a docela ji chválí. Maybelline jsem také nikdy obzvlášť nepoužívala, ale možná ji vyzkouším. Nejlepší řasenka, co jsem kdy měla, byla právě od Loreálu, ale samozřejmě se přestala vyrábět 🤦🏻‍♀️
    Zatím mi hrozně vyhovuji řasenky od Lancome, dostala jsem i set k Vánocům, ale je škoda, že jsou docela drahé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, já si myslím, že by ti tahle řasenka mohla vyhovovat. Přijde mi, že máme podobný vkus na řasenky. Obvykle také moc Maybelline nemusím a naopak volím kousky of L’orealu. A co se týká high end, také mám moc ráda Lancome 😅

      Vymazat
  4. Veru, influencla si mě. Ta řasenka byl super kup. A co se týká těch rtěnek, tak ty už nějakej ten pátek doma mám a když už znám trik s kapesníčkem, tak je fakt miluju :D

    OdpovědětVymazat