Používá technologii služby Blogger.

ABH x AMREZY - RECENZE

Na paletku z dílny značky Anastasia Beverly Hills, která vznikla ve spolupráci s influencerkou Amrezy jsem měla políčeno už dlouho. Byla jsem tedy nadšena, když jsem ji našla pod stromečkem i přes to, že je to dost drahá záležitost (děkuju Ježíšku!). 
Oproti většině ABH paletek, obal a design Amrezy je vytvořen z třpytivého materiálu a ne ze semiše, a tak si nemám chuť servat kůži z těla, kdykoliv se paletky dotknu. Třpytky neopadávají a obal se nešpiní. Pokud jste hrdými majiteli takové Norviny nebo paletky Soft Glam, zajisté víte, proč tu ten materiál obalu vypichuji. 


Paletka je veselá a barevná. Nabízí sedm lesklých stínů, šest lesklých, dvoje slisované třpytky a jeden takový topper, který se dá ale využít i samostatně. Dohromady se paletka skládá ze šestnácti stínů a každý z nich váží 0.75g. Mimo jiné v paletce naleznete i dvojstranný štětec nevalné kvality a zrcátko. Štětec je lehce podprůměrný a asi bych se bez něj obešla. 


Všechny stíny jsou velmi dobře pigmentované. U lesklých stínů asi nemám co vytknout. Dobře se nanáší jak prsty, tak štětci. Blendí se jedna báseň a v pohodě na oku vydrží celý den bez slévání. I s topperem jsem velmi spokojená. Je intenzivní, dá se použít samotný, ale i v kombinaci s jinými stíny, kterým dodá úplně nový rozměr díky svým lehce holografickým odleskům. Se třpytkami jsem se také nějak poprala, třebaže na ně nejsem zvyklá. Drží totiž i bez různých lepidel a podkladových bází (ačkoliv s nimi to jde o chlup lépe).


Nejslabší část této paletky se však skrývá v matných stínech. Jsou na tom pořád lépe než matné stíny z jiných paletek, ale ve srovnání s mou milovanou Norvinou jsou zkrátka trochu slabší. Stíny dobře drží a dobře se blendí, ale nepatrně práší a řekla bych, že čím tmavší matný stín, tím větší opad při aplikaci. Není to ale nic převratného. Oba nešvary se vyskytují v zanedbatelné míře, ale za zmínku to stojí, protože se nejedná o zrovna nejlevnější paletku. Paletku bych i tak zařadila mezi ty lepší. Stíny drží celý den, neslévají se a pracuje se s nimi snadno a rychle.  


Jak už jsem zmínila, paletka patří mezi dražší kosmetiku. V Sephoře vyjde na 1430 kč, což není zrovna málo. Nicméně pokud hledáte jednu univerzální paletku pro každou příležitost, která je kvalitní a nezklame, rozhodně bych volila Anastasii Beverly Hills, ať už Amrezy nebo kteroukoliv jinou od této značky. Každá z paletek z dílny ABH je trochu jiná, aby si každý našel tu svou vyvolenou a zvládl s ní jak každodenní líčení, tak i nějakou tu divočinu. Pro mě je tím ideálem rozhodně Amrezy. Paletka je veselá, kombinovatelná pro každou situaci a barvičkami se mi přesně trefila do stylu. 


Žádné komentáře