Používá technologii služby Blogger.

Lancome: Řasenka Lash Idole - Recenze

Hned na úvod bych se chtěla omluvit za menší prodlevu mezi články. Momentálně řeším několik soukromých záležitostí a na psaní článků poslední dobou nezbývá energie. 


Dneska bych vám ráda představila novinku z dílny značky Lancome. Po úspěchu s parfémem Idole se kolekce rozrostla o další kosmetický kousek, a to o řasenku Lash Idole. Parfém jako takový jsem zatím neměla tu čest vyzkoušet (odrazuje mě nepraktický obal), ale řasenku jsem si neodpustila. Není totiž tajemstvím, že, co se high-end kosmetiky týká, řasenky od Lancome patří k mým nejoblíbenějším. 

Ač na obaly u řasenek moc nejsem, musím uznat, že v tomto případě Lancome zaválel. Řasenka budí dojem luxusu (což by tedy za ty peníze měla) a jako blogerka musím uznat, že se řasenka fotila jedna báseň. Je mi jasné, že tahle informace je pro většinu z vás zásadní a na jejím základě si řasenku Lash Idole zajisté pořídíte. 

Řasenka nabízí úzký, zahnutý kartáček s krátkými štětinkami. Snadno se s ním manipuluje a nedělá mi problém dosáhnout i na řasy u vnitřního koutku oka. Bohužel musím ale konstatovat, že štětinky jsou na můj vkus až moc tvrdé, a tak je aplikace řasenky nekomfortní. Ne že by kartáček přímo píchal nebo dráždil, ale o štětinkách při nanášení řasenky bohužel vím a není mi to po chuti. Nutno ale dodat, že nosím kontaktní čočky, a tak mám trochu citlivější oči.

Efektem mi Lash Idole připomíná další ikonickou novinku tohoto roku a tou je řasenka Sky High od Maybelline. Řasy krásně prodlouží a dodá jim takový přirozený objem aniž by bylo třeba ji několikrát vrstvit. Za normálních podmínek řasenka ani nemaže a ani se neobtiskává, ale po workoutu nebo náročnějším dni jsem jemný obtisk zaznamenala. Nic šíleného, ale řasenka není dělaná do extrémních podmínek. 

Řasenka není špatná, plusy převažují mínusy. Když pominu ty nešťastné tvrdé štětinky, aplikace je rychlá a snadná, ale moje favoritka to není. Pořád mám raději Sky High od Maybelline, popřípadě Lash Paradise od L'orealu. Ani od Lancome to není moje nejoblíbenější řasenka, třebaže ji řadím k těm lepším. Znovu bych řasenkou Lash Idole nepohrdla, ale investovala bych asi raději do jiných. 

* Produkt byl věnovaný k recenzi od Notino.co.uk

4 komentáře

  1. Krásné fotky!
    Tuto řasenku jsem ještě nezkoušela, ale má oblíbená je Lancome Doll Eyes, patří k mým top!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ☺️☺️ A souhlasím, Doll Eyes je boží

      Vymazat
  2. Vyzerá skvelo, ale kvôli cene by som sa poobzerala asi po iných :)

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To asi ano, pokud si člověk vysloveně nepotrpí na high-end, sežene skvělé kousky i v drogérce. Jak už jsem psala, například Sky High od Maybelline :)

      Vymazat