Používá technologii služby Blogger.

YVES ROCHER: VÁNOCE 2021

*Produkty jsem dostala v rámci spolupráce

Pokud mě sledujete na Instagramu, je tu velká pravděpodobnost, že jste zaznamenali mou náklonost k loňské vánoční kolekci Zimní jablko od Yves Rocher. Z mého pohledu se velmi povedla, a proto jsem byla plna očekávání, s čím Yves Rocher přijde letos.



Nebudu vám lhát, hřeje mě u srdce, že mám se mi díky spolupráci dostalo do ruky hned několik kousků ze letošních Yves Rocherovských limitek ještě než se objevily v našich obchodech a že se s vámi, čtenáři mého blogu, můžu podělit o to, jaké kolekce nás letos čekají. 



Sladká Ostružina


První kolekcí, která se nese v ovocnějším duchu, je Sladká Ostružina. Z této kolekce jsem dostala krém na ruce a myslím, že po zásobách Zimního jablka budu letos křečkovat zase tuhle vůni. Krém voní přesně tak, jak název napovídá. Sladce a po ostružinách. Líbí se mi, že vůně je spíš zimní než přímo jen Vánoční. Navíc se díky ovocnému odéru bude hodit i v létě třebaže je ideální především pro zimní měsíce. 



Pomeranč v čokoládě


Druhou kolekcí je vůně Pomeranč v čokoládě. Designově je hodně podobná loňskému Zimnímu jablku, jen ta oranžová barva je o chlup výraznější. Z této kolekce jsem dostala velký sprcháč (200ml), malý sprcháč (100ml) a svíčku. Vůně je opět přesný odraz názvu - pomeranč v čokoládě. Pokud vám něco říká Jaffa Cake anebo Terry’s Chocolate Orange, tahle limitka voní úplně stejně. Na mě je v ní až moc cítit ta čokoláda, což ve mě vyvolává chuť na čokoládu, takže mám obavu, abych se po jednom sprchovém gelu nezačala kutálet. 



Karité Extraordinaire


Třetí limitkou je kolekce s karité (bambucké máslo). Pokud si to dobře pamatuji, Karité se mezi Vánočními limitkami objevuje každým rokem. Jedná se o kolekci, která je ideální pro velmi suchou kůži. 

Já jsem z této kolekce dostala krém na ruce. Musím se přiznat, že kolekce Karité jde každým rokem mimo mě, ale celoročně si kupuji balzám na rty z této kolekce (mimochodem, jedná se o jeden z nejlepších balzámů vůbec). 



Kolekce má jemnou nevtíravou vůni, nic ojedinělého. Krém na ruce je ale skutečně intenzivní. Já mám raději trochu lehčí krémy jako je právě ten z kolekce Sladká Ostružina (nebo třeba malina, pokud se zaměříme na celoroční stálice).


Nevím jak vy, ale mně se letošní kolekce moc líbí. Minulý rok jsem měla raději kolekci ze sféry pochoutek (zimní jablko voní jako pečená jablíčka) a letos mám zase raději ovocnější kolekci. Jaká kolekce zaujala víc vás? Na zahraničních strákách jsem zaregistrovala i vanilkovou kolekci a snad i nějakou dekorativku, tak uvidíme, co se dostane k nám. 







Žádné komentáře