Používá technologii služby Blogger.

Australian Bodycare: První zkušenost

Už je to nějaký ten pátek, co se mi do ruky dostala kosmetika od kupodivu australské značky Australian Bodycare, která se zaměřuje především na tělovou, vlasovou a pleťovou kosmetiku s tea tree olejem. Vyzkoušela jsem celou škálu produktů a dnesa se s vámi podělím o recenzi. 

Roll-on tyčinka na pupínky


...s tea tree olejem. 


Začnu pozitivně, a to produktem, který mě od této značky zaujal nejvíc. Jedná se o vysušující tyčinku na pupínky, která má aplikátor ve formě kuličky stejně jako některé deodoranty. Funguje na výbornou a pomáhá k urychlení procesu celého pupínku. Není ani tak drahá, takže za mě velmi pozitivní zkušenost.

 


Hydratační sérum a čistící gel 


U pleťovky ještě chvíli zůstaneme. Ačkoliv se jedná o dva rozdílné produkty, mám s nimi velmi podobnou zkušenost. První dojem byl katastrofa. Jak po gelu, tak po séru se mi pleť šíleně zhoršila. Udělalo se mi asi milion pupínků a obecně bylo poznat, že není spokojená. Oba produkty jsem používala zvlášť a na oba jsem měla stejnou reakci. Nicméně u obou jsem to dotáhla až do konce a zhruba po dvou týdnech používání se mi pleť srovnala a vše bylo v pořádku. 



Když tedy pominu ten divoký začátek, oba produkty jsou docela fajn. Sérum se dobře vstřebává, funguje jako každé druhé hyaluronové sérum. Gel byl po zklidnění pleti šetrný, dobře vyčistil a nevysušoval. Celkově docela fajn produkty, ale skrz počáteční reakci se k nim rozhodně vracet nebudu. 



Intimní čistící gel 


Daleko příjemnější zkušenost mám s intimním sprcháčem, který mě nadchl. K intimním partiím je velmi šetrný a pokožku zklidňuje. To ale svede kdejaký intimní sprcháč. Tenhle se od zbytku liší tím, že zabraňuje zarůstání chloupků a skutečně jsem viděla rozdíl. Znatelný.



Zklidňující tělový hydratační gel 


Jedním z důvodů, proč jsem vůbec tuhle značku začala testovat, je má alergie na chlad. Má pokožka reaguje na chladnější prostředí tak, že se osype, takže mám problémy se svědivou kopřivkou. Během chladnějších měsíců (což je ve Skotsku vlastně celý rok), mám pokožku permanentně rozdrážděnou, takže podobné chladící a zklidňující gely vyhledávám celoročně. Tenhle není zlý, dělá to, co má. Zklidní a zhydratuje. Nic víc k němu asi neřeknu krom toho, že nefunguje zle ani na komáří kousance. 


Esenciální olejíček 


Značka, která se specializuje na tea tree olej se prostě neobejde bez esenciálního oleje v lahvičce. Já jej využívám především do difuzéru. 



* Produkty jsem dostala k testování v rámci spolupráce. 

Žádné komentáře