Používá technologii služby Blogger.

Pixi: Kolagenová kolekce

* AD - produkty jsem dostala v rámci testování

Ještě minulý rok mi přišel PR balíček od značky Pixi. Tentokrát jsem dostala šanci otestovat pár produktů z kolagenové kolekce. 



Eye Serum 


Tubička s průhledným aplikátorem a lehce lepkavou náplní mě moc neoslovila. Sérum se i přes větší hustotu dobře zapracoválo, avšak efekt mě nijak zvlášť neuchvátil. To není u očních produktů nic neobvyklého. 


Sheet Masks


Plátýnkové masky jsem dostala v balení o třech maskách. Nejsou špatné, dobře drží na obličeji a pleť je po nich hezky nacucaná a taková zdravěji vypadající. Nicméně balení tří masek stojí kolem tří stovek a osobně znám masky o polovinu levnější, co udělají lepší službu.



Tonik


Jsem unešena. Ač na mě předchozí dva produkty až tak nezapůsobily, tonik jsem si oblíbila. Obecně mám tonika od Pixi ráda a tohle není výjimkou. Na pleť má zklidňující efekt, zanechá ji hezky vláčnou a připravenou k aplikaci séra. Za mě velké ano.



Lip gloss


Lesk na rty není vůbec špatný. Opět jsem se přesvědčila, že Pixi nabízí slušnou dekorativku a je škoda, že se o ní víc nemluví. Nicméně cenovka je prostě vyšší, zvlášť pak ve světě třicetikorunových lesků na rty od Essence, které vedou i ve srovnání s daleko luxusnějšími značkami, než je Pixi. Lesk je průhledný, do rtů se “vpije”, a tak se hůř stírá, což znamená, že rty vypadají šťavnatě a leskle daleko delší dobu. 


1 komentář

  1. Je pravda, že ani já kosmetiku neznám a docela dost mě zaujala a ráda bych ji zkusila.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat