Používá technologii služby Blogger.

Maybelline: SuperStay 24H Skin Tint - Recenze

Po dlouhé odmlce se opět hlásím o slovo. Od posledního článku uběhlo několik dlouhých měsíců a během té doby se změnila spousta věcí. Zaprvé jsem se vdala, a tak můžeme považovat název mého blogu za čistě umělecký název. Zadruhé jsem si minulý týden po několika letech úvah konečně pořídila nový notebook, a tak očekávám, že se mi i přes pracovní vytížení povede přidávat články častěji (když už nemusím čekat dvacet minut, než se mi načte jedna stránka). 


Můj návrat do blogosféry oslavíme recenzí na populární novinku z drogérky, kterou jsem v září stihla otestovat. 



SuperStay 24H Skin Tint od Maybelline


(Výrobek jsem obdržela k testování v rámci spolupráce s Notino.co.uk)



Původně se mi do testování tohoto produktu moc nechtělo. S make-upy od Maybellinu zkušenost nemám, protože mě nikdy žádný makeup nezaujal natolik, abych si jej pořídila a co se skin tintů týká, s drohérkou snad až na Essence moc dobré zkušenosti nemám (například všemi opěvované makeupové sérum od L`orealu u mě moc nevyhrálo). Množství velmi pozitivních recenzí mě ale donutilo dát Maybellinu šanci. A dobře jsem udělala. 



Skin tint je k dostání ve skleněné lahvičce s pipetou. Objem balení je 30ml. Tint se nanáší pipetou, ale konzistencí není až tak tekutý, jak jsem u podobných produktů zvyklá. Celkově bych tento produkt neřadila do kategorie pleťových skin tintů, ale spíše make-upů. Skin tint je pro mě výrobek s velmi lehkým až nulovým krytím, zatímco tady je krytí střední až vysoké. Makeup na pleti spíš sedí než aby se vsáknul do pleti a dělá hezký rozzářený efekt. Rozhodně ale nepůsobí dojmem, že na pleti nic nemáte. Nicméně je to fakt držák. Vydržel mi celý den bez hnutí (řekla bych, že za to můžu z části děkovat céčkovému All Nighteru od Urban Decay, což je můj momentálně nejoblíbenější fixační sprej). Do vrásek sice trochu zalézá, ale není to nic šíleného. Za mě je velkým kladem, že i přes krytí a výdrž nevysušuje. 


Pokud hledáte jemný a přirozený skin tint, tento produkt pro vás asi moc nebude. Pokud si ale zakládáte spíš na makeupech s výdrží, nenechte se odradit názvem. Jako makeup jej můžu s čistým svědomím doporučit. K dostání by měl být v osmnácti odstínech a potěším bledulky. Variace barev začíná téměř na bílé, takže i já musela začínat až druhým nejsvětlejším odstínem (a asi bych snesla i tmavší).  




1 komentář