Používá technologii služby Blogger.

L'oreal: rtěnky Infallible Matte Liquid - Recenze

(Produkty jsem dostala k testování od notino.co.uk)


Připadá mi, že letos nemáme tolik kosmetických novinek, jako tomu bylo v předchozích letech, alespoň co se dekorativky týká. Zdá se, jakoby kosmetické firmy omezily budget na vývoj nových produktů. O to víc mě překvapuje, že se L'oreal rozhodl zainvestovat do prodeje nových matných tekutých rtěnek, které jdou mimo trendy lesků, balzámů a krémových rtěnek. I tak jsem se je rozhodla otestovat, protože se mi moc líbil výběr barev. 





Ukořistila jsem dva odstíny z celkové nabídky dvanácti barev. Odstín 230 Shopping spree je cihlová červená, kterou tlumí narůžovělý nádech tělové barvy. Nejtmavší odstín 500 Wine note odpovídá tmavé vínové jak už název napovídá. Myslím si, že jsem měla zvolit světlejší barvy, ale bohužel bylo vyprodáno. Dvěstětřicítka se mi oswatchovaná na ruce moc líbí, ale na mých rtech působí trochu víc do červena, než bych ráda. Odstín 500 se mi moc líbí, pamatuji si, že jsem ve druháku na vysoké hledala přesně takovou barvičku. Dneska už takhle výraznému líčení moc nehovím, a tak vlastně nevím, kam tuhle rtěnku vynosím třebaže jsem z barvy stále nadšena. 



Stěnky mají precizní aplikátor, díky kterému jsem si připomněla, proč jsem až do nedávna nepoužívala konturky na rty. Díky bohatému pigmentu a precizní aplikaci není třeba rty ohraničit tužkou. Rtěnky dobře drží, ostatně nic jiného bych od slušných tekutých rtěnek nečekala. I pocitově jsou docela lehoučké. Nicméně docela dost vysušují a trochu zalézají do vrásek. 



Je škoda, že L'oreal s takovými rtěnkami nepřišel o pár let dřív, kdy jsme všichni sbírali každý odstín rtěnek SuperStay od Maybellinu. Myslím, že by jim tahle řada hodně konkurovala a věřím, že bych je dokázala lépe ocenit. Bohužel nevěřím, že v současné době zaujmou třebaže se jedná o velmi povedené kousky. Hodně mi připomínají tekuté rtěnky od Jeffreeho Stara, které jsou velmi komfortní, ale stojí o něco více než ty od L'orealu a obecně si myslím, že ze všech matných tekutých rtěnek, co jsem kdy zkoušela, jsou nejlepší kombinací výdrže a komfortu. Ano, sice trochu vysušují, ale měla jsem na rtech daleko horší kousky. 


Žádné komentáře