Používá technologii služby Blogger.

Urban Decay: Vitamin C All Nighter - Recenze

(PR)


Rok 2023 je plný překvapení. Jedním z nich je i fakt, že jedním z mých současných favoritů je z dílny do teď tak trochu vymírající značky Urban Decay. Nečekala bych, že něco takového řeknu, ale myslím si, že UD se letos docela postavilo na nohy a nasedlo na správnou vlnu současných trendů. Protože jsem ustoupili od výrazných a precizních kreací očními stíny a vrátili se k daleko přirozenějšímu líčení, Naked paletky zažívají svou druhou renesanci.  




Až doposud jsem měla se značkou Urban Decay smíšené zkušenosti. K paletce Naked 3 mám love-hate vztah. Někdy ji nedám hned několik týdnů z ruky, pak ji zase chvíli pomlouvám, protože i přes asi 16 stínů všechny kreace vypadají stejně. Nedávno jsem ji poslala pryč a dneska toho asi trochu lituji. Ale ne natolik, abych si pořídila novou. 



Co mě ale nikdy moc neuchvátilo je fixační sprej All nighter. K testování jsem se nikdy pořádně nedostala, protože mi tento sprej neuvěřitelně zapáchá. A že mi většinou různé pachy nevadí (například notoricky známý Anthelios SPF fluid od La Roche Posay spousta lidí nezvládá, ale já jeho odér nevnímám). Vadí mi to natolik, že jsem ho nikdy nebyla schopna otestovat. A ano, napadlo mě, že se mohlo jednat o vadný kus, ale zkoušela jsem jej z různých zdrojů a pokaždé to dopadlo stejně. 




Možná proto jsem asi neměla moc velké naděje, když jsem otevřela PR balíček, který mi poslal přímo Urban Decay. Novinka v podobě céčkového All Nighteru. Asi jsem počítala s tím, že onen pach klasického All Nighteru se smíchá s lehce citrusovou vůní a z té představy se mi udělalo lehce nevolno. Naštěstí jsem se spletla. 

Sprej voní moc příjemně po citrusech, ale vůně není výrazná, což mi vyhovuje. Rozprašovač je jemný a vytváří příjemnou mlhu, která se na rovnoměrně usadí na obličeji. Žádné kapky. V tomto ohledu je to asi nejlepší fixační sprej, který jsem kdy zkoušela. Mám hodně ráda Fix it od Mac Cosmetics, který sice makeup dobře zafixuje, ale má žalostný rozprašovač, který "prská".




Co se týká výdrže, rozdíl je znatelný. Párkrát jsem zapomněla a makeup mi ke konci dne trochu tekl. S All nighterem se makeup celý den nehne. Navíc vytváří dojem čerstvého nalíčení, a tak se občas přesprejuji i během dne. 


Nečekala jsem to, ale jsem nadšená a ke spreji se stoprocentně vrátím. Je k dostání ve velkém 118ml balení anebo v cestovní 30ml flašce. V ČR značku Urban Decay seženete na Notinu anebo Lookfantastic. 



Žádné komentáře