Používá technologii služby Blogger.

PLEŤOVÉ MASKY OD MAD BEAUTY

* Produkty jsem dostala na testování od Notina

Nevím, jak to v současné době chodí u vás, ale já mám díky karanténě trochu víc času, a tak jsem se zaměřila na zlepšení mé péče o pleť. Abych byla upřímná, nikdy jsem moc nebyla na pleťové masky. Jsou totiž moc líná, unavená anebo zkrátka nemám čas. Snažím se, abych stala takovou tou blogerkou, co si dopřává masky na pleť v pravidelných intervalech, ale zatím je to boj. Nicméně, teď v karanténě to jde tak nějak snadněji a musím se přiznat, že jsem si objednala hafo masek i mimo spolupráce. Dokonce si to maskování začínám i užívat.





Nemůžu o osobě říct, že bych byla nějaký extra velký fanoušek Disney pohádek, ale těmhle maskám od Mad Beauty jsem nakonec neodolala. Je tedy pravda, že jsem nečekala moc. Kosmetika s tématikou Disney nabízí obvykle dost průměrnou kvalitu ačkoliv cena spíš odpovídá kvalitnějším značkám. Jedna z masek mě ale hodně příjemně překvapila.
Každá z plátýnkových masek obsahuje 25 ml produktu a samotné plátýnko představuje skutečnou masku, díky které se proměníte ve vaší oblíbenou Disney postavičku. Všechny masky se mají nechat působit 10-12 minut, což je pro mě tak akorát. Cokoliv delšího bych asi nezvládla. Patnáct minut je mé maximum. Masky docela dobře drží, ale otvory na rty, oči a nos jsou zvláštně daleko od sebe a tak jsem úplně nepasovaly.



Začala jsem s rozjasňující maskou inspirovanou Minnie Mouse. Jak vidíte, maska na mém obličeji vypadá fenomenálně. Designově rozhodně ta nejlepší. Nicméně efektem to až takový zázrak nebyl. Maska pleť trochu rozjasnila, když jsem vmasírovala zbytky produktu, ale jinak jsem nepocítila nějak výrazný hydratační a vyživujíví efekt. Nicméně za tu cenu jsem asi nemohla očekávat zázraky.


Mou druhou volbou bysla maska inspirována popelkou (anglicky Cinderella), což je rozjasňující a revitalizační maska. Designově pro mě byla trochu zklamáním (chápejte, po té Minnie..), nicméně tahle maska mi sedla ze všech tří nejvíc. Maska chladí a zklidňuje. Rozdíl je vidět téměř okamžitě (jak to jen u masky jde, že). Pleť byla napapaná, hydratovaná a vláčná. Nemám co vytknout a určitě po ní někdy sáhnu znova.



Poslední maska vznikla na základě předlohy princezny Belle z Krásky a zvířete. Přirovnala bych jí asi k té první masce Minnie s tím rozdílem, že dodala o poznání víc vláhy a trochu mi pleť i rozjasnila. Nicméně na popelku pořád nemá.



Takže abych to shrnula, jsem tak nějak spokojená.. napůl. Jsem ráda, že jsem objevila Popelku, ale bez Belle a Minnie bych se obešla. Nicméně u testování jsem se vyblbla. Zvlášť když jsem v masce Minnie vybafla na přítele, to jsme se všichni dost nasmáli. Díky těm designům mám teď chuť vyzkoušet i další masky na povzbuzení nálady.


Žádné komentáře