Používá technologii služby Blogger.

RECENZE: DENNÍ A NOČNÍ KRÉM AQUABIOTIC OD ASTRID

 Po dvou měsících jsem konečně dotestovala denní a noční krém Aquabiotic od Astrid. Krém je určený pro suchou a citlivou pleť a slibuje intenzivní hydrataci po dobu dvaceti čtyř hodin. Obsahuje pivoňkovou vodu, která by měla mít zklidňující a zjemňující účinky. Mimo jiné krém obsahuje také prebiotika, které udržují rovnováhu kožního mikrobiomu. 



Krém je k dostání ve skleněné nádobě s plastovým víčkem, ve kterém najdete 50 ml produktu. Je k sehnání snad v každé drogérii za pouhých 89 kč, což je opravdu málo. Abych se přiznala, o cenové hladině produktů od Astrid jsem vlastně nevěděla až do teď, kdy jsem si cenu dohledávala v rámci recenzování, a tak mé testování nebylo ovlivněno předsudky, které se k ceně produktu obvykle vážou. 

Krém jsem používala výhradně jako denní krém. Na noc mám jinou stálici a nechtělo se mi to měnit, protože jsem se svou noční rutinou momentálně nad míru spokojená. Krém mi při každodenním používání vydržel skoro tři měsíce. Krém je poměrně hutný a mastný, takže je skutečně určený výhradně pro suchou pleť, kterou opravdu intenzivně zhydratuje a zvláční. Vstřebává se poměrně rychle a je ho třeba o trochu víc, než na co bývám zvyklá u dražších produktů. 

Nepřijde mi, že by zanechával filtr a nepřekáží při aplikaci makeupu, což je určitě výhra. Na druhou stranu mě trochu znepokojuje parfemace. Není intenzivní, ale je tam. Nemám citlivou pleť, ale mám obavy, že by citlivější pleti krém proto nemusel vyhovovat. Navíc podle stránky cosmily.com obsahuje silikon (což mně osobně nevadí, ale vím, že lidé z toho panikaří) a krém je poměrně komedogení (zanáší póry). Ucpávání pórů jsem osobně nezaznamenala, ale několik blogerek si stěžovalo na pupínky. Nutno ale zmínit, že snad všechny mají smíšenou pleť. 

Abych to shrnula, krém není špatný. Osobně jsem s ním docela spokojená. Na zimu asi sáhnu po něčem jiném, ale kdyby se mi znovu dostal do ruky, asi bych jej znovu otevřela. Nemůžu ale říct, že bych zaznamenala nějaké dlouhodobé změny. Krém zhydratuje, promastí a zjemní po každém použití, ale nečekejte žádné boje proti vráskám ani nic podobného. Je zkrátka a dobře úměrný své ceně. Myslím, že je to fajn volba, pokud vás krom sušší pleti nic jiného netrápí. Popřípadě je fajn jako krém na přechodnou dobu, kdy potřebujete něčím mazat, ale máte momentálně omezený rozpočet.  

*Krém jsem dostala v rámci barterové spolupráce s Astrid přes agenturu Bluegekko PR. 


Žádné komentáře