Používá technologii služby Blogger.

GYADA: POSILUJÍCÍ BALZÁM SE SPIRULÍNOU - RECENZE

 Už hodně dlouho jsem tu neměla recenzi na vlasovou kosmetiku. V posledním roce jsem se ale začala zaměřovat na péči o vlasy trochu více než dřív a musím říct, že jsem svůj přístup k vlasovce úplně změnila. Vždycky jsem vyznávala drogérkové šampony a kondicionéry, ale letos se to změnilo. Začala jsem investovat do dražších produktů a musím říct, že jsem zaznamenala velký rozdíl v kvalitě svých vlasů. Rozhodně nechci tvrdit, že co drahá značka to skvělý produkt, ale v případě posilujícího kondicionéru se spirulínou od značky Gyada to tak skutečně je.




Kondicionér jsem si pořídila na základě instagramové recenze od @Andrea.Beautybay. Podle recenze to vypadalo, že by tento kondicionér mohl být trefou do černého už proto, že neobsahuje alkohol, silikon a dalších podobné látky. A taky že byl. Třebaže se to z fotek nezdá, mám hodně vlasů. Jsou jemné a poměrně slabé, ale je jich kupodivu dost. Vlasy se mi cuchají, a bez kondicionéru je ani nerozčešu. Bohužel mi většina kondicionérů vlasy tak nějak omastí (aneb můj bolestný rozchod s oranžovou sadou Dream Long od L'orealu). Jsou sice krásně hedvábné a rozčesávám jedna báseň, ale další den mohu mýt znovu. 

S tímto kondicionérem takový problém nemám. Hned po prvním použití jsem vlasům dala od mytí dva dny oddech a ničemu to nevadilo. Jindy bych po dvou dnech nemytí vlasů mohla mastit plechy na posvícení. Je tedy pravda, že jsem se na začátku docela lekla. Vlasy mi i po ošetření kondicionérem připadaly hrubé a zacuchané, a tak jsem ze sprchy vylézala v obavách, že vlasy nerozčešu. Opak je ale pravdou. Vlasy totiž po použití kondicionéru rozčešu jedna báseň a vlasy jsou po vyfoukání pořád hezky hladké. 


I z dlouhodobého hlediska vidím zlepšení. Připadá mi, že vlasy nabraly trochu na síle a vypadávají podstatně méně. Mimo jiné mám také dojem, že trochu poporostly (nemáte ani tušení, o jak vzácný jev se v mém případě jedná). Takže za mě ano. Teď používám Olaplex, ale k této spirulínové řadě od Gyady se určitě vrátím, protože je to konečně jedna z mála řad, které mi vlasy nezatěžují. Kondicionér je trochu nákladnější, 200ml plastová lahev s pumpičkou vyjde na 475 kč, ale balzám mi vydržel něco přes dva měsíce, protože jej stačí relativně málo, takže to na lepší péči o vlasy není až taková katastrofa. 

Jaký kondicionér v poslední době zaujal vás?

Žádné komentáře